четвер, 24 січня 2008 17:17

Лазаренкові виповнилося 55 років

  Павло Лазаренко з Оксаною Циковою та їхнім сином Іваном. Фото 2005 року
Павло Лазаренко з Оксаною Циковою та їхнім сином Іваном. Фото 2005 року

Минулої середи колишньому прем"єр-міністру України Павлові Лазаренку виповнилося 55 років. Вісім останніх днів народження він святкував у Сполучених Штатах Америки. Там Павло Іванович відбуває покарання за відмивання грошей і продаж за кордон майна, здобутого незаконним шляхом під час перебування на посаді глави уряду.

З 2003 року Лазаренко перебуває під домашнім арештом у місті Сан-Франциско. За цей час він знову став батьком. Мати — 28-річна Оксана Цикова. Сина Івана народила через дев"ять місяців після переведення Лазаренка з тюрми на квартиру.

1999 року Оксана була головою Лазаренкової "Молодої Громади". Потім, вже у США, працювала перекладачем із юристами Павла Івановича. Від першої дружини Тамари, 53 роки, у нього троє дітей — син та дві доньки.

55-річчя Лазаренко святкував із молодою дружиною та дітьми. Напередодні розповідав, що мріє в цей день із ними наговоритися. А ще — якнайшвидше повернутися до України.

— Лише дві цінності змушували мене боротися — це моя сім"я і бажання повернутися додому, — каже він. — Щодня просинаюся рано вранці і засинаю пізно ввечері з думкою, що переступлю поріг батьківської хати, обійму маму, батька, братів і племінників.

Лазаренко має пробути в ув"язненні ще два з половиною роки. Проте екс-прем"єр оскаржив судове рішення. Нині триває апеляційний процес, тож вийти на свободу він може й раніше.

Зараз ви читаєте новину «Лазаренкові виповнилося 55 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі