вівторок, 27 березня 2007 16:49

Кваснєвський хвалив Пінчука і Кличка

Позавчора екс-президент Польщі Александр Кваснєвський, 52 роки, прочитав у Львові лекцію про перспективи вступу України до ЄС. При цьому хвалив зятя Кучми Віктора Пінчука.

— Проводити семінари на цю тему у Львові — дуже мудро, — вважає Кваснєвський. — Це велика заслуга Віктора Пінчука, який ще до помаранчевої революції почав сприяти вступу України до ЄС. Він організував для цього міжнародну фундацію "YES" — Ялтинську Європейську Стратегію.

Кваснєвський — член правління цієї організації. До неї входять парламентарії, лідери бізнесу й провідні політики ЄС.

— Я — великий друг України, — наголошує колишній лідер Польщі. — На всіх міжнародних зустрічах розказую про вашу державу.

Потім каже про непередбачуваність української політики:

— За час мого президентства в Польщі ми змінили шість урядів, але політика завжди була передбачуваною. Ющенко та Янукович — із різних таборів. Їхній обов"язок — організувати співпрацю.

Кваснєвський захоплюється українським боксером Кличком:

— Якось летів одним літаком із Володимиром Кличком. — Це феноменальна людина! Вільно розмовляє англійською, німецькою, російською. Щоправда, українською — гірше. Але він навчиться!

Зараз ви читаєте новину «Кваснєвський хвалив Пінчука і Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі