вівторок, 26 травня 2009 16:58

Кріль хвалиться перемогами над БЮТом та "Регіонами"

У вівторок голова партії Єдиний Центр, нардеп-"нунсівець" 48-річний Ігор Кріль провів прес-конференцію. Присвятив її виборам селищних голів, що відбулися 24 травня у 18 населених пунктах.

Нардеп приїжджає у чорному "фольксваґені" за 8 хв. до початку заходу. Охоронець відкриває задні дверцята автівки. До Кріля підходить чоловік у темному костюмі, представляється журналістом і просить вирішити особисте питання.

— Зверніться до Омельченка, — радить Кріль.

— Так я йому скажу, що вас бачив і ми домовилися, — відказує той.

Помічники проводять Кріля в окрему кімнату. За 20 хв. він виходить до журналістів. Каже, що Єдиний Центр переміг у семи селах в різних областях:

— Обігнали партійних монстрів на кшталт БЮТу й "Регіонів". Можливо, на майбутні вибори у парламент також підемо самостійно.

Ігор Кріль розповідає про події у Криму — там місцевий осередок ЄЦ вийшов із партії. Сталося це після виключення їхнього лідера, голови Севастопольської адміністрації Сергія Куніцина. Мовляв, той висловився на підтримку Яценюка і це не сподобалося однопартійцям.

— Куніцин грубо порушив статут, ніякої політики. Нехай шукає собі інше місце в політичному процесі, — каже Кріль. — А їхня конференція нелегітимна, бо не було потрібної кількості депутатів. Ми вважаємо, що всередині партії не відбулося жодних змін.

У нього запитують, чому і черкаські члени партії залишають її.

— Роблять це під тиском, — запевняє голова ЄЦ. — Членам ради сказали, якщо не вийдуть із партії, підуть із посади. У четвер їду туди розбиратися. Гадаю, після розмови зі мною ситуація покращиться.

Зараз ви читаєте новину «Кріль хвалиться перемогами над БЮТом та "Регіонами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі