вівторок, 26 жовтня 2010 04:00

Коротко

На складі харківського видавництва "Фоліо-плюс" у суботу знайшли 720 тис. неврахованих бюлетенів. Вони призначалися для голосування за кандидатів у депутати Харківської облради. Бюлетені були складені в пачки, зверху напис "спецтираж". У друкарні не було ні документів стосовно надходження продукції на склад та вивезення з нього, ні представників територіальної комісії.


Голову дільничної виборчої комісії Євгенію Добровольську пограбували в місті Світловодськ на Кіровоградщині. Посеред вулиці в неї вихопили портфель із виборчою документацією, протоколами засідань, запрошеннями, списками виборців та печаткою. Керівник носила їх із собою, бо в приміщенні комісії немає сейфа.


Виборча комісія у місті Кременчук на Полтавщині зняла з реєстрації кандидата в мери від "Батьківщини" Олега Бабаєва. Звинуватили у порушенні виборчого законодавства. Бабаєв — нардеп-"бютівець", президент футбольного клубу "Ворскла". Його називають головним конкурентом чинного Кременчуцького міського голови Миколи Глухова, який балотується від Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі