середа, 16 січня 2013 06:45

Королевська нібито загубила диплом на вулиці

Міністр соцполітики 37-річна Наталія Королевська стверджує, що 9 грудня загубила диплом про вищу освіту, виданий економічним факультетом Луганського східноукраїнського національного університету ім. Даля. Мовляв, документ втратила десь на вулиці в Луганську. Заяву в міліцію про це Королевська написала 25 грудня — на наступний день після призначення її міністром.

— Хтось колись бачив пані Королевську, яка ходить пішки по вулицях із дипломом? — каже нардеп від "Батьківщини", генерал-лейтенант міліції 62-річний Геннадій Москаль. — Королевська звернулася до міліції саме тоді, коли треба було подавати документи до відділу кадрів. Про що це свідчить? Про відсутність документа про вищу освіту чи про процес легалізації документа з явними вадами. Із такими підходами можна загубити не тільки диплом, честь і совість, але й всю соціальну політику держави, яку довірив їй гарант.

Міністр соцполітики має два дипломи, запевняє її прес-секретар Анастасія Горбенко, 26 років:

— 1997 року Наталія Юріївна закінчила університет Даля, а 2002-го — Донецьку державну академію управління.

Зараз ви читаєте новину «Королевська нібито загубила диплом на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі