четвер, 26 квітня 2007 18:37

Коаліція хоче імпічменту

— Сьогодні в нас є всі підстави для імпічменту президенту, — таку заяву зробив учора у Верховній Раді народний депутат від Партії регіонів Тарас Чорновіл, 42 роки. — Якщо розпочнеться процедура імпічменту, для неї в кінцевому результаті буде не 338 необхідних голосів, а 375.

За його словами, необхідних 375 голосів коаліція отримає за допомогою БЮТу. Каже, що відставка президента насамперед потрібна Юлії Тимошенко.

— На позачергових президентських виборах у Юлії Володимирівни великі шанси перемогти, — зводить брови Чорновіл. Говорить, що особисто з ним "бютівці" вели щодо цього переговори.

— Більше жодних деталей, бо я людей не "палю", — розводить руками і йде.

Водночас 39-річний соціаліст Василь Волга голосно сміється із заяв Чорновола.

— Я нічого про це не знаю, — знизує плечима. Потім збиває дзвінок на мобільний і каже: — Ніяких переговорів Соціалістична партія з БЮТ не веде.

Нардеп вважає, що коаліція не зможе зібрати потрібну кількість голосів для імпічменту Ющенку.

— Не треба витрачати зусилля на те, що є нереальним — зазначає він.

У кулуарах Верховної Ради з"являється лідер парламентської більшості Раїса Богатирьова, 54 роки. На ній — яскраво-червоний костюм, такі ж туфлі й сумочка. Стомлено прикладає руку до лоба, зітхає. Потім підходить до телекамер:

— Коаліція поки що не збирається ініціювати питання про оголошення імпічменту президенту. Однак після обіду коаліціянти таки реєструють проект постанови про початок процедури імпічменту щодо Віктора Ющенка.

Зараз ви читаєте новину «Коаліція хоче імпічменту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі