понеділок, 05 травня 2008 17:03

Кличко обіцяє єдиного кандидата на столичного мера

Автор: фото: УНІАН
  30 квітня Віталій Кличко з дружиною Наталією обідав  у столичному ресторані ”Хутірець” з американським боксером Тоні Томпсоном. 12 липня той битиметься з молодшим братом Кличка Володимиром за титул чемпіона світу в німецькому Гамбурзі
30 квітня Віталій Кличко з дружиною Наталією обідав у столичному ресторані ”Хутірець” з американським боксером Тоні Томпсоном. 12 липня той битиметься з молодшим братом Кличка Володимиром за титул чемпіона світу в німецькому Гамбурзі

Протягом тижня демократичні сили висунуть єдиного кандидата на посаду київського міського голови. Це обіцяє один із претендентів на крісло мера 36-річний Віталій Кличко. Від БЮТу та блоку НУ-НС на дострокових столичних виборах балотуються Олександр Турчинов, Олександр Омельченко та Микола Катеринчук.

55-річний Олександр Черніков із Блоку Олександра Омельченка називає заяву Кличка піар-ходом.

— Питання про єдиного кандидата неодноразово порушували на початку передвиборної кампанії. Але чітко вирішили, що Кличко ним не буде, — наголошує він. — Сьогодні, коли в кампанію кожного з претендентів укладені мільйони, прийти до спільного рішення ще важче.

У Блоці Миколи Катеринчука заяви опонентів не коментують. Нардеп-"бютівець" Володимир Бондаренко, 55 років, теж відкидає можливість висунення єдиного кандидата від демократичних сил.

В кампанію кожного з претендентів укладені мільйони

— Він можливий лише тоді, якщо буде другий тур виборів, — говорить. — Ті, що сьогодні нав"язують думку про єдиного кандидата, діють для спасіння Черновецького. Кожен думає, що він єдиний і неповторний.

Бондаренко зазначає, що останнім часом у БЮТ розмов на тему єдиного кандидата не було. Нардеп не бачить для цього підстав.

— Наприклад, Микола Катеринчук, який представляє інтереси Василя Хмельницького та Андрія Іванова, ніколи не піде на об"єднання. В нього зовсім інше завдання. Йому навпаки треба відтягнути голоси в Турчинова та Кличка, — пояснює він.

Зараз ви читаєте новину «Кличко обіцяє єдиного кандидата на столичного мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі