понеділок, 26 травня 2008 19:04

Кличко довго не виходив до преси

 

Виборчий штаб кандидата у мери Віталія Кличка, 36 років, розташувався в президент-готелі "Київський".

У кав"ярні біля прес-центру сидить його дружина Наталія. Залишила трьох дітей бабусям, і приїхала підтримати чоловіка.

— Тоді це було передбачувано, чітко і зрозуміло. Сьогодні — тренувальний табір, потім він удома, далі у нього бій, а потім буде пауза, — згадує часи, коли чоловік був боксером. — А в політичній кар"єрі немає ні вихідних, ні паузи, ні конкретного результату. Це для мене складно,— каже Наталія.

Говорить, що у виборчій боротьбі чоловікові не допомагала — забезпечувала вдома "надійний тил".

— Політики, всіляких дебатів так багато, що вдома набагато приємніше поспілкуватися про щось просте та земне. Вдома ми говоримо про кохання, — усміхається.

Оголошують дані екзит-полу — згідно з ним Кличко і його блок посідають третє місце. Він довго не виходить до преси — з"являється через півгодини. Похмурий.

— Знову використовували "каруселі", всілякі "світлофори" і нові технології. Порушення були зафіксовані на багатьох виборчих дільницях, — каже. — Коли оголосять офіційні результати, наш юридичний відділ дасть правову оцінку.

Зауважує, що кількість депутатів його блоку у Київраді збільшиться.

— Спробую виправдати довіру киян. У мене є ім"я і гроші. Титулів більш ніж достатньо. Основна моя ціль — провести реформи, щоб Київ став центром Східної Європи, а не "бананової республіки", — каже.

Кореспондент "ГПУ" запитує, чому не вдалося домовитися щодо єдиної кандидатури від демократичних сил.

— Київ розглядають як плацдарм своїх політичних або корпоративних цілей. Ми не змогли домовитися у зв"язку з надмірними політичними амбіціями, — відповідає Кличко.

— Юлія Тимошенко боялася, що можете піти проти неї на майбутніх президентських виборах?

— Я не є членом БЮТ. Може, Юлія Тимошенко справді нікого не хоче підтримувати, окрім члена своєї політичної сили.

Боксер каже, що протягом ночі проводитиме переговори щодо формування більшості у Київраді.

— У нас заплановані зустрічі з представниками усіх політичних сил, крім блоку Черновецького, — розповідає Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Кличко довго не виходив до преси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі