неділя, 24 червня 2007 15:35

Кириленко не зацікавив студентів

Лідер "Нашої України" В"ячеслав Кириленко, 39 років, у суботу відвідав Івано-Франківськ.

На дванадцяту годину призначена зустріч зі студентами в національному університеті ім. Стефаника. Але спілкування на півгодини відкладається — зала порожня. У студентів сесія, і для зустрічі з Кириленком їх збирають звідусіль. Багато хто вже в залі запитує, що тут відбуватиметься.

Зустріч триває хвилин 40. Кириленко дивується, чому студенти не ставлять запитань. Хтось із зали запитує, хто в нього політтехнологи й чому вони так погано працюють.

Після зустрічі В"ячеслав Кириленко їде до родини Загайкевичів у приміське село Крихівці. Візит планувався зарання.

58-річна Леся Загайкевич пригощає його черешнями. Розповідає, що тяжко працює. Донька-четвертокласниця навчається добре, а 21-річний син поїхав на заробітки до Москви. Саме він і утримує родину.

Потім лідер "Нашої України" їде до містечка Милосердя святого Миколая в цих же Крихівцях. Чаює з малюками-сиротами. Помолившись у каплиці, політик передає сестрам-монахиням домашню випічку та 34 тис. грн на омеблювання дитячого притулку при монастирі. Кириленкові дарують ікону святого Миколая.

— "Наша Україна" ініціюватиме збільшення соціальних виплат. Так, із січня 2008 року мінімальна пенсія збільшиться до 500 гривень, а мінімальна зарплата — до 600, — каже потім Кириленко на Вічевому майдані.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко не зацікавив студентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі