неділя, 17 червня 2007 16:34

Кириленка попередили про матріархат

Голова партії "Наша Україна" 39-річний В"ячеслав Кириленко минулої суботи зустрічався з виборцями Рівненщини. На місцевий майдан Незалежності він вийшов у білій вишиванці.

— Буду спілкуватися з людьми, щоб писати народну програму, — каже Кириленко.

Після виборів він збирається реформувати податкову та судову системи, позбутися продажних суддів. Породіллям за першу дитину пропонує підвищити виплати до 12,5 тис. грн, за другу — до 15, а за третю — до 25 тис.

Однопартійці поскаржилися Кириленкові, що фракція БЮТу зриває сесію облради. За день до того депутати не змогли домовитися, як розподілити 21 млн грн урядових грошей для області. Губернатор "нашоукраїнець" Віктор Матчук, 47 років, запропонував на ці кошти спорудити пологовий будинок та школи в райцентрах Острог і Зарічне. А голова облради БЮТівець Олександр Данильчук хоче розподілити їх між 16 районами області й чотирма містами — кожному по мільйону.

— На вихідних пройде гроза, остудить мізки, і ми якось домовимося, — обіцяє Матчук.

У Свято-Покровському соборі митрополит Рівненський та Острозький Євсевій, 79 років, благословив Кириленка на участь у парламентських виборах.

— Чоловіки тепер мало на що годні. Дивись, бо скоро у нас матріархат буде, — каже владика.

Зараз ви читаєте новину «Кириленка попередили про матріархат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі