середа, 02 березня 2011 04:00

Катеринчук потрапив до "Феофанії"

"Нунсівець" 43-річний Микола Катеринчук потрапив до клініки "Феофанія" у п'ятницю. Причину не повідомляють.

— Микола Дмитрович не відповідає на дзвінки, — каже його прес-секретар 39-річний Валерій Клочок. — Про госпіталізацію я дізнався від охорони. Мені сказали, що він у лікарні. Більше жодних деталей. Ні діагнозу, ні причини.

Колеги по парламенту також не знають, що сталося із Катеринчуком. Кажуть, що він останні кілька місяців виглядав блідим. Раніше розповідав, що в армії хворів на Боткіна і малярію.

Не говорить із журналістами й дружина нардепа — редактор програми "Шустер Лів" Анастасія Катеринчук. Із чоловіком мають двох дітей — сина Данила і дочку Софію-Ніколь.

Нещодавно у "Феофанії" лікувався віце-прем'єр — міністр інфраструктури Борис Колесніков. У нього був інфаркт. Лікарі зробили стентування серця — через артерію без розрізання грудної клітки видалили тромб. У жовтні інфаркт перенесла заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман. Їй також робили стентування у "Феофанії". Повернулася до роботи за місяць.

Зараз ви читаєте новину «Катеринчук потрапив до "Феофанії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі