понеділок, 19 березня 2007 16:46

Кандидатура Огризка розколола фракцію Партії регіонів

Кандидатура Огризка розколола фракцію Партії регіонів

На вчорашньому засіданні погоджувальної ради парламенту були відсутні спікер Олександр Мороз та керівники фракцій. Вони  зустрічалися із президентом Віктором Ющенком.

Сьогодні перше питання на порядку денному Верховної Ради — голосування по кандидатурі Володимира Огризка на посаду міністра закордонних справ.

— Наша фракція буде пропонувати президентові все ж таки внести іншу кандидатуру, — каже після погоджувальної ради  заступник голови фракції Партії регіонів Василь Кисельов, 58 років. — На цей час фракція не визначилася щодо його кандидатури і  розкололася навпіл. Тому більшість схиляється до того, щоб президент запропонував іншу компромісну кандидатуру, яка б не викликала такого протистояння у нашій фракції.

На запитання, кого можуть підтримати "регіонали", Кисельов відповідає: "Будь-кого, крім Огризка".

— Такие, как Огризко, могут сделать газ по 230 долларов, — додає.

Саме в цей час у президента Віктора Ющенка відбувається нарада з прем"єром, спікером і лідерами парламентських фракцій. "Нашоукраїнець" Петро Порошенко говорить, що саме від неї залежить, чи повернеться до сесійної зали опозиція. Додає, що для цього "антикризовики" мають прийняти вимоги опозиціонерів.

Василь Кисельов розповідає, що буде створено тимчасову слідчу комісію з розслідування отруєння Ющенка.

— Щоб суспільство знало, що відбулося з президентом України в 2004 році. Чому сьогодні справа про отруєння чи, що там було з президентом, не передається до суду? — запитує "регіонал".

Зараз ви читаєте новину «Кандидатура Огризка розколола фракцію Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі