середа, 20 жовтня 2010 03:47

Кандидат у мери заробив 64 мільйони

Серед кандидатів у мери великих міст найбагатшим є черкаський підприємець Анатолій Гладкий, 42 роки. Про це йдеться у дослідженні журналу "Фокус". Згідно з декларацією про доходи він заробив торік 64 млн грн.

Гладкий займається бізнесом у Черкасах з 1996 року. Очолює торговельно-дистрибюторську компанію "Гладкий А. Г.". Справу починав із $200, які теща дала йому на купівлю меблів.

— Я стояв перед вибором — купити ці меблі, чи вкласти гроші в те, чого я хотів досягнути в житті. У мені переміг підприємець, — згадує.

Гладкий починав роздрібною торгівлею машин. Сьогодні його фірма є офіційним розповсюджувачем продукції відомих торгових марок. Торік відкрив у Черкасах торговельні павільйони. Цього року почав випускати безалкогольні напої "Квіточка", купив черкаський пивзавод.

Кажуть, у його компанії жорстка дисципліна — нормована обідня перерва, стисла відпустка, нема лікарняних.

— У компанії таке правило: поважна причина, щоб щось не зробити — це смерть. Решта причин — неповажні. Переглянь своє ставлення, переглянь свої підходи до роботи, і в тебе буде успіх, — каже Гладкий.

Кандидатами у депутати Черкаської міськради йдуть також 20 осіб із компанії Гладкого — директори, провідні спеціалісти, керівники відділів. Усіх їх висунула Народно-демократична партія.

Кандидат у мери Сімферополя Лев Миримський задекларував 4 млн грн, дніпропетровець Андрій Павелко — 1,8 млн грн, кіровоградець Олександр Нікулін — 1,7 млн грн, львів'янин Петро Писарчук — 1,7 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Кандидат у мери заробив 64 мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі