четвер, 27 вересня 2012 00:45

Кандидат у депутати дарував кухонні комбайни

Автор: фото з сайта www.opora.ua.org
 

Помічники кандидата в народні депутати від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Костянтина Якименка вручають кухонний комбайн нареченому. Вони прийшли на весілля в селищі Вороновиця на Вінниччині. Належить до виборчого округу №18, в якому й балотується Якименко.

Це фото зробили активісти громадянської мережі "Опора" на початку вересня. Також вони зняли відео в місті Немирів у ресторані "Троя", де святкували друге весілля. Сюди прийшов сам кандидат у депутати.

— Є інформація, що він був на трьох весіллях, — розповідає представник "Опори" у Вінницькій області 30-річна Галина Сегеда.— Щодо третього, інформація ще не зовсім підтверджена, тому що маємо побачити відео і фотографії. Коли ми зателефонували до Якименка й запитали, чи він там був, то сказав, що був. Перед тим, як прийти на весілля, він чи його представники питають попередньо дозволу в батьків привітати молодих. Ті зазвичай Якименку не відмовляють. Не цікавиться, що дарувати. Він і на тому, і на тому весіллі дарував кухонні комбайни. Такі коштують 1-2 тисячі гривень. Це непрямий підкуп виборців.

Водночас Костянтин Якименко каже, що по весіллях не ходить.

В окрузі №18 на Вінниччині балотуються 17 кандидатів. Найвідоміші серед них —  нардеп-"регіонал" Григорій Калетнік та мільйонер, президент і власник корпорації "Українська бізнес-група" Руслан Демчак.

Зараз ви читаєте новину «Кандидат у депутати дарував кухонні комбайни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі