четвер, 12 червня 2008 19:26

Із коаліції можуть іще вийти депутати

Майже 10 депутатів можуть вийти з коаліції. Таке "ГПУ" повідомляють у БЮТі. Це люди, які входять до міжфракційного об"єднання "Контрабанда — стоп". Його очолює "бютівець" Ігор Рибаков. Він та Юрій Бут із блоку НУ-НС тиждень тому написали заяви про вихід із коаліції демократичних сил.

До "Контрабанди — стоп" входять дев"ятеро депутатів від БЮТу: Ігор Рибаков, Андрій Шкіль, Валерій Шаманов, Роман Забзалюк, Ігор Воротнюк, Євген Суслов, Микола Ковзель, Олександр Каменяш та Вадим Трофименко. Троє з фракції НУ-НС — Руслан Князевич, Володимир Марущенко та Юрій Бут. Ще — "регіонали" Павло Лебедєв та Олександр Єдін.

Кажуть, що перед виходом Рибакова та Бута коаліціанти з цього об"єднання провели закриту зустріч. Багато хто заявляв про готовність до виходу з парламентської більшості. Проте за кілька днів таку інформацію почали спростовувати. Євген Суслов називає це провокацією. А депутат від БЮТу 44-річний Андрій Шкіль узагалі заявляє "ГПУ", що не пам"ятає, чи входить він до такого об"єднання.

— Ні на якому таємному засіданні я не був, — відказує він. — Думаю, що його й не було.

Керівник Центру політичних досліджень "Пента" 50-річний Володимир Фесенко припускає, що нардепи й надалі виходитимуть із коаліції. Зокрема — представники об"єднання "Контрабанда — стоп".

— У коаліції є чимало невдоволених прем"єром, рішеннями уряду й кадровою політикою, — зазначає Фесенко.

Зараз ви читаєте новину «Із коаліції можуть іще вийти депутати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі