четвер, 14 жовтня 2010 04:29

Іменем мера підписали збірку віршів

Збірки віршів "Люблю свою Умань" розкидають у поштові скриньки жителів Умані на Черкащині. Автором значиться Юрій Бодров — мер міста.

У 19 чотиривіршах міський голова ділиться роздумами про своє життя та будні райцентру. В останньому абзаці пише, що більше не віршуватиме, бо це відволікає від реалізації програми президента. Передмова пояснює, що збірку мер уклав потай від дружини. Але вона знайшла вірші й оприлюднила. Ось один із творів:


Надвечір їду я до парку.

Гладка дорога в рай! Цигарка

Після роботи — просто щастя...

Ще б з другом розділити чарку...


Юрій Бодров спростовує своє авторство. Але мерові приємно, що конкуренти його рекламують:

— Читав і дуже сміявся, — говорить. — Віршів не пишу.

До міських установ та організацій книжку надсилали із печаткою управління соцзахисту. Між чиновниками ходять чутки, що так хочуть скомпрометувати заступника мера — начальника управління праці й соціального захисту Галину Кучер. Печатка управління — підробна.

— Ми знайшли книжку в ящику й подумали — безкоштовна акція, — розказує уманка Марина Остапенко, 41 рік. — Уже потім зрозуміли, що щось не те. Дуже сміялися, де написано: "Не бреши, як сучий пес". Мер лайливих слів не вживав би.

Юрій Бодров очолює Уманську міськраду 16 років. На ці вибори йде від Партії регіонів. На посаду мера претендують іще четверо. Максим Мітасов — від СДПУ(о). Він депутат у райраду від БЮТ. Олександр Румик від "Батьківщини", він депутат міськради від БЮТ, підприємець. Володимир Нетяга від УРП "Собор" — віце-президент міської федерації самбо і дзюдо. Любов Сулима від "Свободи" — багатодітна матір. періодично торгує на ринку.

Зараз ви читаєте новину «Іменем мера підписали збірку віршів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі