середа, 17 жовтня 2018 05:00

Гулак і Савка стали нардепами

16 жовтня Олександр Гулак та Іван Савка склали присягу народного депутата. У парламенті вони займуть місця Тетяни Юзькової з Радикальної партії та Ірини Єфремової з "Народного фронту". Ті стали членами новообраної Центральної виборчої комісії.

45-річний Олександр Гулак у виборчому партійному списку йшов під номером 30. Раніше був помічником лідера Радикальної партії Олега Ляшка. Зараз — помічник нардепа Олексія Ленського.

Володіє броньованим автомобілем "Кадилак" за майже 2 млн грн, яким користується Ляшко. Таку інформацію оприлюднили журналісти у програмі "Наші гроші". На момент виборів реєструвався тимчасово безробітним. Вказав, що має середню спеціальну освіту. Живе в місті Макарів Київської області. З дружиною мають двох синів.

46-річний Іван Савка у списку "Народного фронту" балотувався під номером 84.

Офіцер Збройних сил України. Був заступником командира 79-ї бригади у Миколаєві. Служив у зоні бойових дій на Донбасі. У березні 2015 року президент Петро Порошенко відзначив орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Одружений. Виховує трьох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Гулак і Савка стали нардепами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі