пʼятниця, 31 липня 2009 07:11

Грицак відпочивав у Еміратах, а Ляпіна збирається до Криму

Уже тиждень народні депутати відпочивають. На роботу вийдуть 1 вересня. Більшість із них не збирається за кордон. Мовляв, криза, і треба заощаджувати. Та й позачергову сесію можуть скликати будь-коли.

— Щоб комусь не довелося пакувати валізи й терміново летіти з островів додому, краще відпочивати ближче, в Криму, — усміхається "бютівець" 51-річний Сергій Сас.

Він цього року не лаштується навіть туди.

— Усе літо займатимуся ремонтом. У мене є будинок на Кіровоградщині, треба його трохи підлатати. Там чисте повітря, спокійно. Це найкращий для мене відпочинок.

"Регіонал" Вадим Колесніченко, 51 рік, відпочиватиме в рідному Севастополі. Каже, за кордон не поїде, бо свого часу об"їздив ледь не всю Європу.

— Сил надо набираться дома.

"Нашоукраїнка" 45-річна Ксенія Ляпіна хоче два тижні відпочити з онуком у Криму.

— А потім, може, десь під Києвом посидимо. За кордон не планую, бо із кризою треба економити, — зазначає.

Такої ж думки її однопартієць 38-річний Андрій Парубій.

— Зазвичай їжджу відпочивати в Туреччину, але там зараз дорого. Тому поїду до Криму, бо не був там уже вісім років, — каже він. — Але в мене вже засмага, як у тракториста. Можна нікуди й не їхати. Засмаг, коли підіймався на Говерлу разом із президентом.

"Регіонал" 48-річний Василь Грицак нещодавно повернувся з відпочинку в Дубаї.

— Тепер, можливо, поїдемо із сім"єю в Карпати на тиждень. Я також не був у Таїланді. Хотів туди, але мене відрадили. Сказали, що в цю країну треба вибиратися в листопаді-грудні. Хотів іще на Мальдіви, але туди теж краще їхати пізніше. Поїду на зимових канікулах.

"Бютівець" Святослав Олійник, 33 роки, планує подорожувати за межами України:

— Хочу побувати у Відні — послухати симфонічний оркестр. Також помилуватися культурою Будапешта, Братислави. Мене це цікавить.

У Блоці Литвина кажуть, спікер на кілька днів з"їздить до Криму. Звідти подасться до найближчих регіонів на зустрічі з виборцями.

Зараз ви читаєте новину «Грицак відпочивав у Еміратах, а Ляпіна збирається до Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі