четвер, 30 серпня 2007 16:56

Годунок хоче виключити Каськіва з "Пори"

Лідер зареєстрованої у Центрвиборчкомі "Пори" Андрій Годунок, 30 років, із однопартійцями приходять на прес-конференцію у жовтих футболках з написом "Пора".

— Я просто прозріваю з того, хто готував сьогодні документи, — говорить голосно Годунок. — Не взяли всіх документів. Це продєлки з боку Каськіва!

Минулого тижня він провів з"їзд "Пори" й оголосив про вихід цієї партії з блоку "Наша Україна — Народна самооборона". Про входження до НУ–НС перед цим домовився інший лідер "Пори" Владислав Каськів, який потрапив у прохідну частину виборчого списку цього блоку. Каськів назвав Годунка самозванцем і подав до суду. Але на бік нового голови "Пори" став Мін"юст на чолі з Олександром Лавриновичем і коаліційна частина Центральної виборчої комісії. Останні зареєстрували партію Годунка на вибори й оголосили про вилучення кандидатів від "Пори" зі списків НУ–НС, зокрема й Каськіва.

— Це паразитуюча модель, мета якої надати народові України дезинформацію про єдність і цілісність демократичних сил, — сказав про це рішення президент Віктор Ющенко.

Годунок говорить, що вони виключать Каськіва з партії. Запевняє, що той користується підробною печаткою. А справжня нібито в Годунка.

Поки він розповідав журналістам про свою легітимність, Каськів пішов на судове засідання, де розглядався його позов до Мін"юста. Також Каськів запевняє, що печатка в Годунка підроблена. На момент здачі газети до друку судове засідання ще тривало.

Зараз ви читаєте новину «Годунок хоче виключити Каськіва з "Пори"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі