вівторок, 27 лютого 2007 16:46

Генпрокуратура закрила справу Кравченка і зацікавилася Луценком

Учора відбулася спільна колегія Генпрокуратури та Міністерства внутрішніх справ. Обговорювали питання співпраці двох відомств.

Після цього генеральний прокурор Олександр Медведько, 51 рік, дав прес-конференцію.

— У кримінальній справі за фактом смерті Кравченка ухвалено рішення про припинення кримінальної справи у зв"язку з відсутністю факту злочину, — каже він.

У руках крутить ручку. Додає, що було проведено комплекс можливих допитів, експертиз і слідчих заходів. За їхніми результатами й ухвалили це рішення.

Також Медведько розповідає про розслідування справи колишнього губернатора Сумської області Володимира Щербаня. Той кілька місяців тому повернувся в Україну.

— Коли з"явився Щербань, слідчий виконав великий обсяг слідчих та оперативно-технічних заходів. І дійшов висновку, що немає складу злочину в його діях, — каже генпрокурор. — Остаточне рішення не прийнято і взагалі кримінальну справу не можна вважати закритою.

За словами Медведька, Генеральна прокуратура також зацікавилася діяльністю Луценка.

— До Генпрокуратури надійшло звернення від Харківської обласної ради з проханням дати правову оцінку поїздкам Юрія Луценка по країні, а також дати оцінку його закликам до весняного походу на Київ, — каже. — Проводиться відповідна перевірка і буде дана правова оцінка.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура закрила справу Кравченка і зацікавилася Луценком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі