пʼятниця, 30 листопада 2007 17:51

Єхануров наполягатиме на змінах у коаліційній угоді

"Нашоукраїнці" Юрій Єхануров, 59 років, та Станіслав Довгий, 53 роки, підписали коаліційну угоду між Блоком Юлії Тимошенко та "Нашою Україною — Народною самообороною" із застереженнями.

— Справа в тому, що крісла та посади значать в українській політиці більше за все, — говорить Єхануров. — А вже що робитимуть у цих кріслах шановні посадовці — питання для них другорядне.

До підписання коаліційної угоди Єхануров написав листа народним депутатам від БЮТ та НУ-НС. У ньому попросив внести правки до деяких положень угоди. Хоче, щоб пояснили, чому збираються ліквідувати Фонд держмайна і замість нього створити  міністерство. А пункт щодо повернення знецінених вкладів громадянам пропонує скасувати.

— Усі висловлені Юрієм Івановичем застереження залишаються, — говорить прес-секретар Єханурова Валентин Мондриївський. — Коаліційна угода доопрацьовуватиметься, і Єхануров наполягатиме на своїх поправках. Для цього він і підписав угоду із застереженнями.

Зараз ви читаєте новину «Єхануров наполягатиме на змінах у коаліційній угоді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі