середа, 16 січня 2013 06:15

Дві курячі тушки надіслали нардепам

Автор: фото з сайта www.procherk.info
 

Дві курячі тушки у жовтих картонних коробках надіслала поштою Черкаська облорганізація "Батьківщини" нардепам Олександрові й Андрієві Табаловим. На бандеролях — їхні фото.

Старший Олександр Табалов пройшов до Ради за списком  Об'єднаної опозиції "Батьківщина". Його син Андрій балотувався єдиним узгодженим опозиційним кандидатом по округу №99 у Кіровограді. Набрав понад 32% голосів виборців. Обидва не написали заяв про вступ до фракції "Батьківщина".

— Треба ж нагадувать людям, шо про них пам'ятають, — каже голова міського штабу Об'єднаної опозиції 38-річний Анатолій Бондаренко. — По одній — на одного Табалова. Сам ходив на базар, купував курей. Це ідея членів нашої молодіжної організації. Треба постійно тримати цих Табалових у тонусі. Тушка — вона і в Африці тушка. Прийде посилка з "душком" — в самий раз буде.

Старший Табалов — у списку 200 найбагатших людей України, оцінив журнал "Фокус". Його статок $42 млн. Заробляє на продажу хліба та молока. Родині належать харчові підприємства групи "Формула смаку", "Черкаський КХП", "Полтавахліб", "Комсомольскхліб", "Кременчукхліб", "Кіровоградхліб", "Паляниця", "Миколаївхліб" та Первомайський молочно-консервний комбінат.

Зараз ви читаєте новину «Дві курячі тушки надіслали нардепам ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі