вівторок, 30 жовтня 2007 18:00

Дружина Катеринчука працюватиме на телебаченні

Дружина Катеринчука працюватиме на телебаченні

Учора 39-річний "нашоукраїнець" Микола Катеринчук не пішов на засідання політради блоку "Наша Україна—Народна самооборона". Там мали обрати представників до робочої групи, що організовуватиме перше засідання нової Верховної Ради. Натомість він поїхав на інтернет-конференцію.

Катеринчук приходить зі своїм помічником вчасно. Журналістів попереджають, що він має лише 20 хв. на виступ та відповіді на запитання. Його запитують, чи хоче він бути міністром юстиції.

— Європейську партію України цікавить виключно демократичний формат коаліції. Ті інструменти, що потрібні нам для втілення своїх програмових засад та обіцянок, будуть відображені в коаліційній угоді, — відповідає політик, широко усміхається й чекає на наступне запитання.

Інтернет-користувачі запитують, як він міг увійти до одного блоку з лідером Української республіканської партії "Собор" Анатолієм Матвієнком та головою партії "Пора" Владиславом Каськівим. Катеринчук із помічником кілька секунд сміються. Потім політик відповідає:

— Я не объединялся ни с первым, ни со вторым. Я выполнил волю избирателей, которые хотели видеть всех демократов объединенными в одном избирательном блоке.

Наступне запитання: чим займається його дружина Анастасія? Катеринчук каже, що вона збирається працювати на телебаченні.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Катеринчука працюватиме на телебаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі