вівторок, 11 березня 2008 18:11

Донька Тимошенко за Брюссель заплатила сама

Наприкінці минулого тижня прем"єр-міністр 47-річна Юлія Тимошенко та її 27-річна донька Євгенія Карр літали до Брюсселя на міжнародний жіночий форум. Євгенію включили до складу української делегації.

Після цього прем"єрку почали звинувачувати в тому, що її донька скористалася урядовим літаком за державні гроші. Прес-секретар прем"єр-міністра сказала, що Євгенія летіла окремим літаком.

В аеропорту Юлію Тимошенко зустрічали посол України в Бельгії Ярослав Коваль та заступник голови місії України при ЄС Василь Філіпчук. Очевидці розповідають, що дипломатам довелося терміново шукати ще один букет квітів — для Євгенії.

На урядовому інтернет-сайті наступного дня з"явилося повідомлення, що Євгенія Карр сама оплатила візит до Брюсселя. Якщо це справді так, то авіапереліт в обидва боки їй обійшовся у 6 тис. 860 грн. За проживання в готелі "Шератон" вона заплатила приблизно 1800 грн. А за користування залою офіційних делегацій аеропорту "Бориспіль" — ще 1010 грн.

Зараз ви читаєте новину «Донька Тимошенко за Брюссель заплатила сама». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі