вівторок, 31 липня 2007 18:16

Донька Мірошниченка відпочила за 600 гривень

У пресі з"явилась інформація, що нардеп-"регіонал" Юрій Мірошниченко, 37 років, оздоровив свою доньку Віталіну в Міжнародному дитячому центрі "Артек" за бюджетною путівкою.

Нібито народний депутат за відпочинок своєї доньки заплатив всього 600 грн. Такі путівки передбачені для дітей-сиріт або для дітей із неблагополучних чи багатодітних сімей. У відкритий продаж через туристичних операторів вони не надходять. Їх розподіляють через Міністерство у справах сім"ї, молоді та спорту. Звичайні путівки в "Артек" коштують від 4 до 10 тис. грн.

Сам Мірошниченко говорить, що Віта — донька від першого шлюбу і придбанням путівки він не займався.

— Вона поїхала, як представник творчої молоді, — розповідає нардеп. — Здається, ансамбль якийсь танцювальний.

Додає, що учасники ансамблю оплачували путівку частково.

— З цього приводу я звертався у міністерство. Вони дали довідку, що Віта Мірошниченко ніякими пільгами не користувалася, — запевняє він.

Однак зазначає, що народний депутат такі путівки має право брати безкоштовно.

— Якби я хотів послати доньку, то в мене була можливість взагалі безкоштовно це зробити, — каже Мірошниченко. — Мало того, за моєю допомогою понад 120 дітей-сиріт і напівсиріт відпочивало цього року.

Але визнає, що покритикували його заслужено: мовляв, мав би більше цікавитися справами доньки.

— Якби я знав, що вона їде за такою путівкою, звичайно, цього б не допустив. Але це для мене буде урок, що я маю пильніше стежити, — каже нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Донька Мірошниченка відпочила за 600 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі