Ексклюзиви
понеділок, 23 червня 2008 18:49

Донька й зять Юлії Тимошенко побилися з міліцією

Автор: фото: УНІАН
  Євгенія та Шон Карр перед церемонією відкриття пам’ятника загиблим байкерам неподалік Білої Церкви на Київщині 26 травня 2007 року
Євгенія та Шон Карр перед церемонією відкриття пам’ятника загиблим байкерам неподалік Білої Церкви на Київщині 26 травня 2007 року

Донька прем"єр-міністра Юлії Тимошенко 28-річна Євгенія із чоловіком Шоном Карром, 39 років, побилися з міліцією — у п"ятницю ввечері біля Центрального парку культури й відпочинку ім. Т. Шевченка в Одесі.

Туди подружжя приїхало на фестиваль байкерів  "Гоблін-шоу". Шон Карр мав виступити на ньому зі своєю рок-групою Death Valley Screamers ("Крикуни з долини смерті". — "ГПУ").

Близько 21.00 вони з товаришами хотіли проїхати на мотоциклах через пляж. Хоча потрапити туди можна тільки пішки або на велосипедах. Дорога перекрита шлагбаумом, біля нього стоять міліціонери.

Одним із супутників Євгенії та Шона був Олександр Суханов, 40 років, із Ужгорода. Він теж приїхав до Одеси на мотоциклі. Чоловік розповідає, що бійку спровокувала міліція. Мовляв, Карр просив підняти шлагбаум, а ті почали вимагати за це гроші. Коли зять Тимошенко відмовився платити, один із правоохоронців нібито штовхнув Євгенію. Вона впала з мотоцикла. Карр почав захищати дружину.

— Його спровокували, а потім побили ні за що, — запевняє Суханов.

Один із правоохоронців, який попросив не називати його прізвища, розповідає свою версію. За словами чоловіка, друзям Євгенії та Шона вдалося проїхати доріжкою для пішоходів. А доньці й зятю прем"єрки — ні, бо їхній мотоцикл був завеликим. Прапорщик пояснив їм, що в"їзд на пляж заборонений. У відповідь Карр почав лаятися англійською й ударив міліціонера по нозі. Той запитав у Євгенії, чи говорить вона російською. Від пари нібито було чути перегар.

— Дівчина грубо відрізала, що не тільки говорить, але й може послати туди, звідки ще ніхто не повертався, — згадує міліціонер. — Прокричала, що вона — донька прем"єр-міністра. Після цього кинулася на прапорщика й подряпала йому нігтями обличчя.

Дівчина прокричала, що вона — донька прем"єр-міністра

У відповідь правоохоронець схопив Євгенію за руку, й вона з чоловіком упали з мотоцикла.

— Англієць підняв камінь, шпурнув його в солдата внутрішніх військ, який стояв поруч, і, лаючись англійською, поліз у бійку, — веде далі міліціонер.

Один із правоохоронців пристебнув Карра наручниками до шлагбаума. Так він просидів, доки не приїхав наряд міліції й не забрав їх із дружиною до Приморського райвідділу.

За кілька годин доньку та зятя прем"єрки відпустили. Вони зняли побої. Прес-служба Блоку Юлії Тимошенко переконує, що Євгенія та Шон — усі в синцях.

Міліціонери теж зафіксували побої. Окрім синців, в одного з них — глибокі подряпини на обличчі.

У неділю на інтернет-сайті Міністерства внутрішніх справ, яке очолює Юрій Луценко, опублікували заяву. В ній стверджується, що зять прем"єрки не винен у бійці. "За попередніми результатами службового розслідування та висновками судово-медичних експертиз з"ясовано, що військовослужбовці внутрішніх військ МВС перевищивши службові повноваження, невмотивовано застосували грубу фізичну силу стосовно Шона Карра та Євгенії Тимошенко, спричинили їм тілесні ушкодження, чим спровокували конфлікт... За результатами службового розслідування буде ухвалено відповідне рішення", — йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Донька й зять Юлії Тимошенко побилися з міліцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути