понеділок, 07 квітня 2008 18:26

Чоловік Юлії Тимошенко став мільйонером

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Олександр та Юлія Тимошенки востаннє разом з’являлися на прес-конференції 19 листопада 2005 року. Поруч із ними — тесть лідерки БЮТу Геннадій Тимошенко (ліворуч). Тоді прем’єрка сказала, що її чоловік займається бізнесом — ”вирощує маленьких перепілочок”
Олександр та Юлія Тимошенки востаннє разом з’являлися на прес-конференції 19 листопада 2005 року. Поруч із ними — тесть лідерки БЮТу Геннадій Тимошенко (ліворуч). Тоді прем’єрка сказала, що її чоловік займається бізнесом — ”вирощує маленьких перепілочок”

Прем"єр-міністр 47-річна Юлія Тимошенко у п"ятницю оприлюднила декларацію про доходи. За 2007-й вона заробила 81 тис. 681 грн. Прем"єрка не має ні квартири, ні будинку, ні автомобіля, ні рахунку в банку. Позаторік Тимошенко заробила 160 тис. 275 грн, а за 2005-й не декларувала своїх доходів.

Зареєстрована глава уряду в Дніпропетровську за адресою: просп. Карла Маркса, 26, кв. 39. Насправді мешкає під Києвом. Перед достроковими парламентськими виборами вона розповідала:

— Я вже мінімум вісім років орендую невеличкі будинки в межах тих обсягів, в яких живуть нормальні пересічні громадяни.

Останні два роки Тимошенко мешкає в котеджному містечку "Срібна затока". Це — елітне поселення на дамбі в районі Кончі-Заспи під столицею. Будинок тут коштує кілька мільйонів доларів. Площа помешкання прем"єр-міністра — 460 кв. м. Навколо — 41 сотка землі зі старими дубами і невеликим пляжем із пірсом для яхт та катерів.

Водночас у листопаді торік тітка лідерки БЮТу 58-річна Антоніна Ульяхіна розповіла, що цей будинок вони купили. Жінка запевняє, що для цього склалася грішми вся родина. Ульяхіна каже, що так само родичі роблять, коли Тимошенко купує собі одяг:

Торік Олександр Тимошенко заробив 3 мільйони 503 тисячі 133 гривні

— Мы все сбрасываемся — абсолютно все, подчищаем все свои коморки, и Юлия Владимировна едет и покупает себе "Луи Виттон".

У нинішню декларацію глава уряду вписала також прибутки свого чоловіка Олександра. Вказала, що за 2007-й він заробив 3 млн 503 тис. 133 грн. Із них 2 млн 963 тис. 524 грн він отримав від продажу цінних паперів та корпоративних прав. Його зарплата склала 77 тис. 712 грн. Також Олександр отримав дивіденди — 6 тис. 900 грн.

На Олександра Тимошенка записана квартира площею 52,1 кв. м. Три роки тому його помешкання було меншим на 20 кв. м. На рахунках чоловіка у банку лежать 230 тис. грн. Він має машину "Тойота Прадо".

Юлія Григян та Олександр Тимошенко одружилися, коли їм було по 18 років. Обоє тоді навчалися в інституті.

— Я занадто рано вийшла заміж. Нічого гарного в цьому немає — інші проблеми, інші турботи виникають. Спочатку треба чогось досягти, — говорить про ті часи прем"єрка.

Востаннє разом Юлія та Олександр Тимошенки з"являлися 19 листопада 2005 року на прес-конференції у Києві. У політикумі загальновідомим є те, що вже кілька років вони разом не живуть.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Юлії Тимошенко став мільйонером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі