четвер, 27 березня 2008 18:43

Черновецький скаржиться на старість і кошмари

Черновецький скаржиться на старість і кошмари

У середу столичний міський голова Леонід Черновецький, 56 років, зібрав своїх заступників на брифінг у колонній залі мерії. Мали звітувати про дворічну роботу.

Першим заходить заступник із питань освіти й культури Віталій Журавський. Бере в прес-секретарки коричневу папку, відходить до вікна й переглядає текст свого виступу. Походжає вперед-назад і тихо повторює прочитане вголос, часом підглядає в аркуш.

З"являються заступники мера Анатолій Голубченко, Денис Басс, Ірена Кільчицька, секретар міськради Олесь Довгий та лідер Блоку Черновецького в Київраді Денис Комарницький. За 15 хв. заходить міський голова в супроводі двох охоронців. Заступники встають.

— Ми не служимо ні "голубим", ні "оранжевим". Ми — добрі люди. Це ви можете побачити по обличчях членів моєї команди, — починає Черновецький.

Говорить російською. Обіцяє збільшити фракцію свого блоку у міськраді з 22 до 61 депутата. Мовляв, інакше не зможе вирішувати "свої питання".

— Єдине, що жаль: я трішки постарів за ці два роки. Усі кошмари, які побачив у виконавчій владі, позначились на моєму здоров"ї. Але в цілому все нормально, — каже.

Запевняє, що не бере хабарів. Після його виступу кожен заступник говорить по 10 хв. Черновецький виходить. Журналісти намагаються пробитися до мера, але охоронці їх розштовхують.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький скаржиться на старість і кошмари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі