вівторок, 12 лютого 2008 18:56

Черновецький не знає свого діагнозу

Черновецький не знає свого діагнозу

У понеділок 11 лютого мер Києва Леонід Черновецький, 56 років, уперше вийшов до журналістів після бійки на засіданні Ради національної безпеки та оборони з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.

Відтоді минуло три з половиною тижні. За словами Черновецького, весь цей час він перебував на лікарняному і вийшов, щоб спростувати чутки про переїзд за кордон.

— Я аналізував ситуацію, що склалась, і продовжував цікавитися справами міськдержадміністрації. Без мене нічого не вирішувалося, — запевняє мер. — Я пробачив Луценкові цю ситуацію. Перші три дні, щоправда, хотілося відповісти, але потім я змирився.

Міський голова розповів свою версію прецеденту між ним і міністром 18 січня:

— На РНБО ми обмінялися репліками, як і хто має працювати. Я був далеко від міністра внутрішніх справ. Він напав на мене дещо по-хуліганськи: перший удар завдав ногою, а другий — рукою.

Мер заперечив слова Луценка, що ніби-то він розпочав бійку.

— Я не бив його по коліну. Ми були на відстані метрів восьми. Це по-перше. А по-друге — в мене немає звички битися. Я — не забіяка, хоча можу за себе постояти, — підкреслює Черновецький.

На запитання про його діагноз мер відповідає:

— Я не цікавився ним. Через тиждень маю зустрітися з лікарем.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький не знає свого діагнозу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі