пʼятниця, 23 листопада 2007 18:48

"Бютівець" Осика робив компліменти "регіоналці" Богатирьовій

Автор: фото: УНІАН
  Раїса Богатирьова на перше засідання Верховної Ради 6-го скликання прийшла у білій напівпрозорій мереживній блузці та чорному платті без рукавів, вишитому чорними нитками
Раїса Богатирьова на перше засідання Верховної Ради 6-го скликання прийшла у білій напівпрозорій мереживній блузці та чорному платті без рукавів, вишитому чорними нитками

"Регіоналка" Раїса Богатирьова, 54 роки, головувала вчора на першому засіданні новоствореної Верховної Ради. Вона в напівпрозорій мереживній блузці та чорному платті без рукавів. У кулуарах перед Богатирьовою схиляється "бютівець" Сергій Осика, 52 роки.

— Красота и обаяние! — робить комплімент соратник Тимошенко.

"Регіоналка" підставляє щоку. Осика цілує її.

— Самое главное — талант, — усміхається Богатирьова і йде далі.

Дорогою до сесійної зали її з десяток разів зупиняють нардепи — для привітань і поцілунків. "ГПУ" запитує Богатирьову, як підбирала для першого засідання вбрання.

— Я хотіла прийти в іншому одязі, — розповідає вона. — Майстриня готувала мені національний костюм. Та коли одягла піджак, він висів на мені. Тепер костюм доведеться вшивати.

Новообрані нардепи вітаються. Більшість чоловіків у темних костюмах. Депутати Блоку Юлії Тимошенко на перше засідання парламенту прийшли в білих светрах із червоним сердечком поверх сорочки і в червоних краватках. Лише мультимільйонери Костянтин Жеваго, Таріел Васадзе та Сергій Буряк — у ділових костюмах.

— Великі животи! — кепкує з них однопартієць 42-річний Микола Томенко. — А я, бачиш, підтягнув живота й одягнув светра.

"Регіоналки" Тетяна Засуха, Ганна Герман, Тетяна Бахтеєва, Олена Лукаш — у чорних ділових костюмах, що відрізняються лише дизайнерськими деталями піджаків, спідниць та блузок. У Герман вона жовта з круглим коміром, а в Бахтеєвої — синя.

Лідерка БЮТу і можливий прем"єр-міністр Юлія Тимошенко одяглася скромніше, ніж торік. Тоді на перше засідання прийшла у платті від Луї Віттона за кілька тисяч доларів. Цього року вона в чорній спідниці та білому светрі з сердечком, а під його колір — червоний гольф. Так само вбрані й інші жінки з БЮТу.

— Кожному з нас хотілося чимось відрізнятися, але заради такого дня можна й пожертвувати, — каже про цю уніформу "бютівка" Наталія Королевська, 32 роки. — Коли сьогодні зайшла до зали, то білий колір справив на мене велике враження... Це варте того. У мене є гарний костюм. У ньому прийду на наступне засідання.

Колишня прес-секретарка президента Віктора Ющенка Ірина Геращенко, 36 років, уперше прийшла до парламенту як народний депутат. Одягла костюм блідо-золотистого відтінку з рожевою стрічкою на подолі довгого піджака. Такого ж кольору спідниця й сумочка. Від розмов про своє вбрання ухиляється:

— Особливо ніяк не готувалася. Звичайна зачіска. Я принципово відмовляюся говорити про свій одяг, бо ми прийшли сюди не на подіум.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець" Осика робив компліменти "регіоналці" Богатирьовій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі