середа, 12 березня 2008 19:09

БЮТ звинувачує "регіоналів" у підготовці шкідливої реклами

Сьогодні Блок Юлії Тимошенко звинуватив Партію регіонів у підготовці рекламних роликів, які прискорять ріст цін. Нібито "регіонали" з телеекранів розповідатимуть про високу інфляцію і закликатимуть скуповувати продукти.

У БЮТі кажуть, про підготовку опозиціонерами такої реклами розповіли "добре поінформовані джерела". Блок Тимошенко запевняє, що на таку кампанію "Регіони" планують витратити десятки мільйонів доларів.

За день до цього нардеп-"регіонал" Сергій Льовочкін оголосив, що цього року інфляція в Україні сягне 25%. Мовляв, уже за січень-лютий ціни зросли на 5,7%.

У Партії регіонів "бютівську" заяву називають абсурдною. Кажуть, таким чином Блок Тимошенко хоче скинути відповідальність за свої помилки на попередників.

Директор Центру прикладних політичних досліджень "Пента" 49-річний Володимир Фесенко вважає, що Партія регіонів у будь-якому разі критикуватиме уряд Тимошенко за високу інфляцію. Адже торік так само чинив БЮТ щодо Кабінету Міністрів Януковича.

— Ріст цін — об"єктивна світова тенденція. Вона зачепила ще минулого року не лише Україну, а й Росію та багато країн Європи, — говорить Фесенко.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ звинувачує "регіоналів" у підготовці шкідливої реклами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі