понеділок, 19 лютого 2007 16:49

БЮТ і "Наша Україна" підпишуть ще одну угоду

На цьому тижні лідерка БЮТу Юлія Тимошенко, 46 років, планує підписати ще одну угоду про спільні дії з блоком "Наша Україна". Про це вона заявила вчора в парламенті по завершенню погоджувальної ради.

— Наша попередня угода обумовлювала спільність дій фракцій БЮТ і "Наша Україна" в парламенті. А ця угода буде стосуватися узгодженості дій обох блоків, — пояснює Тимошенко.

Детальніше про зміст документа говорити відмовляється.

— За свою діяльність у політиці я стала такою забобонною, — зітхає лідерка БЮТу. — У нас уже є досвід подібних невдалих переговорів. Але ця угода може стати основою для коаліції.

Відомо також, що договір буде називатися "Угода про об"єднану опозицію блоків "Наша Україна" і БЮТ".

За словами лідера фракції "Наша Україна" В"ячеслава Кириленка, 38 років, проект угоди депутати-"нашоукраїнці" вже п"ять разів обговорювали на засіданнях ради блоку.

— Ми вже узгодили все, що могли, — переконує лідер фракції "Нашої України". — Тому думаю, що скоро цей документ все ж таки підпишемо.

Сьогодні "Наша Україна" і БЮТ вимагатимуть у Верховній Раді спершу розглянути законопроекти про зниження тарифів на комунальні послуги і підвищення заробітної плати.

— Якщо цього не буде зроблено, не виключено, що ми будемо змушені повторно блокувати трибуну Верховної Ради, — каже Кириленко.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ і "Наша Україна" підпишуть ще одну угоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі