вівторок, 12 червня 2007 17:39

Бродського поміняли на Одарича

Михайло Бродський більше не очолює Партію вільних демократів. Її з"їзд обрав головою 39-річного Сергія Одарича, який водночас є мером Черкас. До того, як стати міським головою, він керував підприємством із виготовлення матраців "Венето", яке належить йому і Бродському.

Поки що вільні демократи не певні, чи підуть на вибори. Рішення прийматимуть на з"їзді 23 червня. Партійці ще вагаються, чи визнавати ці вибори легітимними.

— Вони призначаються на підставі домовленості трьох осіб. Одна з яких є державним органом, а двоє не є, — каже Одарич. — Відповідно, питання легітимності цих виборів дуже сумнівне.

До складу Партії вільних демократів увійшли кілька колишніх лідерів "Пори" — Євген Золотарьов, Андрій Юсов та Сергій Пантюк. Свій крок пояснюють бажанням бути вільними людьми.

— В Україні має відбутися повне оновлення політичної еліти, — вважає Сергій Одарич. — Усі діючі сьогодні учасники політичного життя — у парламенті, уряді, Секретаріаті президента — повністю дискредитували себе останніми подіями і повинні відійти у минуле.

За більш ніж півроку мер Одарич вважає своїм досягненням те, що у Черкасах не залишилося жодного грального автомата.

— Хоча до цього вони стояли майже на кожній зупинці, — додає він.

За словами Одарича, за цей час вдесятеро зросли надходження до бюджету від продажу землі. Бо квадратний метр раніше продавали по 35–40 грн, а зараз — за 320 грн.

Зараз ви читаєте новину «Бродського поміняли на Одарича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі