вівторок, 27 березня 2007 16:48

Бродський звинувачує Тимошенко в авторитаризмі

Партію "Яблуко" перейменували на Партію вільних демократів. Вона перейшла в опозицію до коаліції та домовилася про створення депутатської групи в складі фракції БЮТ у парламенті. Про це повідомив учора на прес-конференції партійний керманич 47-річний Михайло Бродський.

— Тих, хто не хочуть іти в Соцінтерн з Юлією Володимирівною, ми запрошуємо до себе. Закликаємо до об"єднання, — склавши перед собою руки, каже він.— Ми відрізняємося від опозиції тим, що відчуваємо себе європейською опозицією. А в парламенті, на жаль, працює радикальна.

Розповідає, що поки що до майбутньої депутатської групи увійдуть п"ятеро БЮТівців: Сергій Потімков, Дмитро Видрін, Олексій Данілов, Володимир Курінний, Любов Стасів.

— Про це вони повідомлять наступного пленарного тижня, — анонсує Бродський, дивлячись у свої записи. — Ці люди відстоюватимуть інтереси середнього класу.

Закликає приєднатися до цієї групи депутатів із "Нашої України". Запевняє, що знає головну причину переходу депутатів із БЮТу до владної коаліції. Переходить на російську мову.

— Это, как правило, партийцы. Даже не бизнесмены, — каже про перебіжців. — Причины надо искать не в том, что их перекупают, дают должности. Причины нужно искать в Юлии Владимировне, в БЮТ, в их закрытости, авторитаризме. Люди не имеют возможности свободно высказаться, быть инакомыслящими в своей среде.

Потім поправляє піджак і каже:

— Мне не нравится сегодняшняя коалиция. Не нравится Партия регионов, коммунисты. Но нужно признать, что они на данном этапе выиграли.

Дивиться у вікно і додає:

— Сегодня не время великих потрясений. Посмотрите, на улице весна, — усміхається.

Зараз ви читаєте новину «Бродський звинувачує Тимошенко в авторитаризмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі