пʼятниця, 02 листопада 2007 18:39

Бокий каже, що в Мороза не запалення хитрощів

Цього тижня прес-служба парламенту повідомила, що захворів голова Верховної Ради 5-го скликання Олександр Мороз. Політики заговорили, що він не хоче брати участі в першому засіданні новоствореного парламенту.

— Мороз лежить у лікарні. Це не запалення хитрощів, — заперечує  65-річний голова фракції СПУ Іван Бокий. — Це делікатна хвороба, тому я не можу про неї говорити.

За його словами, попри те що спікер на лікарняному, він скличе засідання робочої групи та братиме участь в першому засіданні Верховної Ради 6-го скликання.

— Він рветься на роботу! Тому вкладеться в усі передбачені регламентом строки, — запевняє Іван Бокий. — Усе буде за законом. А якщо хтось дуже поспішає на зібрання, то це таке...

Водночас 58-річний "нашоукраїнець" Юрій Ключковський каже: якщо Мороз або його заступники не скличуть засідання робочої групи у визначений законом 10-денний термін, то вона має право зібратися наступного дня. Десять днів рахуються від офіційного опублікування результатів виборів — 27 жовтня. До робочої групи  увійдуть 12 представників від Партії регіонів, десять — від БЮТу, 5 — від блоку "Наша Україна — Народна самооборона", двоє — від Компартії та один від Блоку Литвина.

— Роль у Мороза лише церемоніальна, — наголошує Ключковський.

Зараз ви читаєте новину «Бокий каже, що в Мороза не запалення хитрощів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі