пʼятниця, 15 липня 2016 07:00

Безкоштовно возять на гірськолижний курорт

— Із Калуша о 7:00 щодня відправляються шість-сім автобусів. Їдуть дорослі з дітьми. Дорога туди й назад безкоштовна. Двічі годують. Знайомим давали гречку з відбивною, чай, каву, канапки, — розповідає Марія Веркалець, 50 років.

Вибори в окрузі №85 із центром у Калуші на Івано-Франківщині призначили, бо народний депутат Ігор Насалик став міністром енергетики та вугільної промисловості. Зараз його молодший брат 42-річний Сергій балотується від "Блоку Петра Порошенка". Всього в окрузі 37 кандидатів. Серед них від "Укропу" йде брат народного депутата Олександра Шевченка — Віктор, 36 років. Безкоштовно возить виборців на гірськолижний курорт "Буковель".

— Дозволяють плавати в басейні. На день таке задоволення коштує 700 гривень, — говорить Марія Веркалець. — Лежаки є, коктейлі розносять. Пускають на канатні дороги й озеро. Після повернення людям дають газети, щоб агітували на визначених вулицях. Дехто їздить кілька разів. Самому поїхати на "Буковель" коштуватиме біля 2 тисяч гривень за день.

— Ми звернулися до поліції з приводу безкоштовних поїздок виборців у "Буковель", — каже координатор "Опори" (громадська організація, яка спостерігає за виборами в Україні. — ГПУ) на Івано-Франківщині Іван Марусяк, 29 років.

1 липня кандидат Володимир Цвіль подарував дитячий майданчик у Калуші. На його відкриття приїхав священик. Розказував про Цвіля як благодійника.

47,5 мільйона гривень витратять із державного бюджету на проведення проміжних виборів до Верховної Ради 17 липня. Вони відбудуться у семи округах.

2 кілометри автодороги застелили асфальтом у місті Рогатин Івано-Франківської області за ніч із 11 на 12 липня. Це зробила фірма народного депутата Олександра Шевченка. Його брат Віктор балотується на окрузі №85, до якого належить Рогатин.

Зараз ви читаєте новину «Безкоштовно возять на гірськолижний курорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі