четвер, 15 січня 2009 18:22

Балозі підпалили будинок у Швейцарії

Інтернет-видання "Українська правда" учора повідомило, що кілька тижнів тому ледь не згорів глава Секретаріату президента 45-річний Віктор Балога. Нібито в кінці грудня він разом із дружиною Оксаною, двома синами та ще чотирма особами відпочивав на швейцарському курорті Гштаад.

Горіти будинок почав уночі. Дружина Балоги почула хлопок. Вогонь розповсюдився миттєво. Мешканці котеджу швидко вискочили на вулицю майже голі. На 15-градусному морозі простояли півгодини.

Ніч родина Балоги та їхні друзі провели в будинку інших швейцарців. Там вони перечекали до ранку. Тоді їх забрали авто з дипломатичними номерами. Нинішній український посол у Швейцарії Ігор Дір — колишній підлеглий Балоги в Секретаріаті президента.

Сам Балога вважає, що це був замах на його життя. Водночас офіційного підтвердження про цей інцидент від глави секретаріату немає. У висновку міліції, яка прибула на місце пригоди, зазначено, що пожежа сталася через загоряння однієї з ламп освітлення в стелі.

Кількома днями раніше про цей випадок написала британська газета "Індепендент". Але припустила, що потерпілим від пожежі був сам президент України Віктор Ющенко, 54 роки.

— Президент із 27 грудня 2008 року до 14 січня цього року не перетинав кордон України, — каже його прес-секретар Ірина Ванникова, 32 роки. Додає, що президент катався на лижах у резиденції в селі Гута на Івано-Франківщині.

Зараз ви читаєте новину «Балозі підпалили будинок у Швейцарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі