середа, 01 серпня 2007 18:02

Балогу може замінити Віталій Кличко

Балогу може замінити Віталій Кличко

Голова Секретаріату президента 44-річний Віктор Балога учора відмовився балотуватися на дострокових виборах. Раніше він був сьомим у списку блоку "Наша Україна–Народна самооборона".

— Добре подумавши та ретельно зваживши всі обставини, я вирішив звільнити цю позицію у списку для іншого політика з демократичного табору, — пояснює Балога.

Він запевняє, що жоден працівник секретаріату теж не балотуватиметься до Верховної Ради. Водночас Балога й надалі залишається керівником виборчого штабу блоку НУ-НС.

— Це був лише попередній варіант списку, — пояснює директор Центру прикладних політичних досліджень "Пента" 49-річний Володимир Фесенко. — Так було й під час минулорічної кампанії, коли тодішнього голови секретаріату Олега Рибачука і його заступників не було у виборчому списку.

Розповідає, що рішення Балоги пов"язане зі звинуваченнями опонентів у застосуванні адмінресурсу.

— Балога зробив це для того, щоб не було подвійної гри і розпорошення ділової активності, — додає Фесенко. — Або нехай ідуть у списки і звільняються з секретаріату, або й далі там працюють.

Політолог припускає, що на місце Балоги може прийти депутат Київради боксер Віталій Кличко.

— Це була пропозиція і Кириленка, і Балоги, — говорить Фесенко.

Зараз ви читаєте новину «Балогу може замінити Віталій Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі