пʼятниця, 28 листопада 2008 19:00

Балога вирівнює зуби (ФОТО)

  Голову Секретаріату президента Віктора Балогу на початку листопада сфотографували з прозорою брекет-системою на верхній щелепі
Голову Секретаріату президента Віктора Балогу на початку листопада сфотографували з прозорою брекет-системою на верхній щелепі

— Ага, чотири клапани вставили, — так глава Секретаріату президента Віктор Балога, 45 років, віджартовується на запитання про операцію на серці. Більше не каже нічого.

Два тижні тому працівники клініки "Феофанія" під Києвом розповіли про його операцію. Колеги по роботі та друзі глави секретаріату про це говорити відмовлялися.

А на початку місяця журналісти помітили, що Віктор Балога поставив на зуби прозору брекет-систему. Так вирівнюють криві зуби. В приватній клініці така послуга коштує майже 7500 грн. Із брекетами пацієнтові доводиться ходити від кількох місяців до двох років. Усе залежить від викривлення зубів.

Чимало вітчизняних політиків намагаються підправити зовнішність. Серед жінок найпомітніших змін зазнала секретар Ради нацбезпеки й оборони 55-річна Раїса Богатирьова. Торік узимку вона зробила пластичну операцію та ліпосакцію — видалення жиру. А ще за півроку вставила нові зуби.

Значну увагу своєму вигляду приділяє керівник Державної митної служби Валерій Хорошковський, 39 років. У політикумі його навіть прозвали "Кеном". Це ім"я має друг ляльки "Барбі".

"Нестаріючим чоловіком" величає себе лідер однойменного блоку Володимир Литвин, 52 роки. Він займається у тренажерній залі, плаває та засмагає в солярії. А під час засідань Верховної Ради часто розглядає великі фотографії з власним зображенням.

Зараз ви читаєте новину «Балога вирівнює зуби (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі