четвер, 17 лютого 2011 01:15

Азаров створює на ринках "фермерські куточки"

— До кінця місяця треба розібратися з підвищенням ринками орендної плати за торгове місце, — говорить на засіданні уряду прем'єр-міністр 63-річний Микола Азаров. — Чим це обґрунтувати? Які витрати включені у вартість цих послуг? Необґрунтоване завищення оренди у кінцевому результаті лягає на плечі споживача.

Урядовці у середу розбираються зі скаргами малих підприємців на постійні перевірки ринків. Микола Азаров каже, що не знає, який орган ухвалив рішення про перевірки. Просить першого віце-прем'єра Андрія Клюєва з'ясувати це.

Прем'єр обіцяє, що на кожному продовольчому ринку створять "фермерські куточки". Це торгові місця, де харчі продаватимуть виробники.

Розповідає, що уряд допоможе сільгоспвиробникам. Для них розробили механізм здешевлення банківських кредитів та забезпечення мінеральними добривами.

Наостанок розказує про співпрацю з Міжнародним валютним фондом. Комісія погодилася на поетапне підняття комунальних тарифів та поступове проведення пенсійної реформи.

— 2013 року ми вийдемо на бездефіцитну роботу солідарної пенсійної системи, — зазначає Микола Азаров.

Черговий транш МВФ становитиме $1,6 млрд. Чи даватимуть ці гроші, вирішать протягом наступних двох тижнів.

Зараз ви читаєте новину «Азаров створює на ринках "фермерські куточки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі