середа, 11 липня 2007 18:44

Азаров розкритикував Ющенка

Учорашнє засідання уряду проводив перший віце-прем"єр-міністр Микола Азаров, 59 років. Прем"єр Віктор Янукович іще лікувався в Іспанії.

— Середня зарплата українців зросте на сімнадцять відсотків, — каже Азаров. — Становитиме тисячу шістсот п"ятдесят чотири гривні.

Перший віце-прем"єр говорить звичним суржиком.

— Уряд поставіл завданіє планіровати бюджет на три–п"ять років уперед, щоб жити не однім роком, а спрацювати масштабні програми на два-трі роки, — веде далі Азаров.

Опускає голову й читає з листочка. Журналісти в залі сміються. Перший заступник Януковича відривається від читання й піднімає голову. Примружується.

— Ми очікуємо зростання ВВП на рівні більш ніж сім відсотків, — говорить.

Потім починає критикувати президента Віктора Ющенка.

— Не можу не сказати, що з боку Секретаріату президента продовжується практика порушення Конституції. Це стосується призначення голів держадміністрацій у Чернігівській та Миколаївській областях, — каже Азаров. — Це порушення політичних домовленостей, оскільки рішення було прийнято без погодження з урядом.

Просить міністрів підтримати його в тому, щоб доручити Мін"юсту вивчити питання цих призначень.

— Треба, щоб раз і назавжди самі люди просто не погоджувалися на незаконне призначення. А ті, хто створює такі ситуації, ніколи більше не працювали в органах влади, — додає Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров розкритикував Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі