четвер, 28 жовтня 2010 03:12

Азаров назвав критику виборів "мильною бульбашкою"

Автор: фото: Тарас Подолян
  Міністр оборони Михайло Єжель (ліворуч) та міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов знайомляться з матеріалами до засідання уряду.
Міністр оборони Михайло Єжель (ліворуч) та міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов знайомляться з матеріалами до засідання уряду.

Перед учорашнім засіданням уряду працівниці Кабміну вмикають 25 ноутбуків марки "Делл". Їх встановили, щоб міністри бачили на екранах документи, які розглядають на засіданні. У кожен комп'ютер вставляють іменну картку урядовця. Прізвища написані на картках фломастером.

— Через ці комп'ютери ми й не потрібні більше, — каже працівник уряду. Він приніс робочі матеріали, надруковані на папері.

— А если на подпись? — відказує йому колега. — Так что и мы пригодимся.

До зали приносять стос документів з написом "Матеріали до засідання уряду". Працівники Кабміну роблять закладки з кольорового паперу та наклеюють їх скотчем до різних сторінок.

— Треба виходити на сучасний рівень, займатися електронним врядуванням, — розповідає міністр Кабміну 54-річний Анатолій Толстоухов. Він — ініціатор встановлення комп'ютерів. — Ми вже зробили перший крок до цього. Частина матеріалів ще йде у друкованому вигляді. На наступний рік закладатимемо кошти, аби на такий рівень роботи вийшли всі міністерства та відомства.

Міністри розсідаються. І знову встають, коли заходить прем'єр Микола Азаров. Вітає з днем народження віце-прем'єра 48-річного Бориса Колеснікова і дарує букет червоних троянд. Потім зачитує вступне слово:

— Залишилося чотири дні до виборів до місцевих органів влади. Уряд профінансував усі витрати — бюлетені надруковані, комісії отримали приміщення, техніку. Інформаційна нісенітниця окремих представників опозиції про зрив виборів та утиски певних політичних сил луснула, як мильна бульбашка. На наше запрошення прибуває близько 500 спостерігачів від міжнародних організацій та зарубіжних країн. А всього зареєструвалися понад три тисячі спостерігачів.

Після промови просить журналістів вийти. У закритому режимі міністри домовляються закуповувати зерно до регіональних запасів, а з наступного року збільшити виробництво м'яса та молока.

Зараз ви читаєте новину «Азаров назвав критику виборів "мильною бульбашкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі