понеділок, 08 лютого 2010 18:56

"Януковичу ніби більше вірю, але він двох слів докупи зліпити не може"

Безхатько 62-річний Іван Швець у день виборів на Центральному автовокзалі Вінниці просить на хліб. Погоджується поділитися політичними поглядами за пачку цигарок "Прима" з фільтром та буханець хліба. 5 грн бере зверху. Іван неголений, від нього тхне перегаром.

— Політикою цікавлюся, — каже. — Януковичу ніби більше вірю, але він двох слів докупи зліпити не може. А Юля тоже дуже людей обідила.

Швець прямує до намету, який установили вінницькі рятувальники навпроти автовокзалу. Всередині біля буржуйок гріються понад 10 людей.

— Юлі вірю, — говорить 28-річний Андрій Шевчук. — Вона лідер, що обіщає, то і робить. А якщо обіцяла і не зробила, то це тому, що їй мішають.

— Шо Тимошенко придьот, я буду сидєть возлє буржуйки, шо Янукович, я тоже буду возлє неї сидєть, — долучається Леонід Дубовий, 40 років. — Я уже нікому не вірю.

45-річний Дмитро Кривошей махає на нього рукою. Жує бутерброд із кабачковою ікрою:

— Вон Ющенко банкир, а толку? Их всех там разогнать надо. Я последний раз голосовал в 2004 году, в Губнике (виправна колонія у Вінницькій області. — "ГПУ") тогда сидел. Нам тогда столько колбасы притаскали. Говорили: надо голосовать за Януковича, это реальный мужик. Тыкали бюллетнем в нос: вот тут надо крестик ставить.

На запитання про вибори решта відвертаються або опускають очі.

— Мене вчора вночі прапорщик побив, — відкликає вбік Денис Куликов, 29 років. — Прийшов у палатку і почав нам розказувати, що Янукович — це єдиний реальний кандидат, хороший мужик. Я сказав, що більше вірю Юлі Тимошенко, Бандеру вважаю національним героєм. А він мене побив. Прапорщик був п"яний. Я навіть не поняв, за шо бив.

Зараз ви читаєте новину «"Януковичу ніби більше вірю, але він двох слів докупи зліпити не може"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі