Ексклюзиви
вівторок, 15 лютого 2011 11:08

Янукович-молодший їздить на машині Ющенка

Янукович-молодший їздить на машині Ющенка

Син президента України, депутат-"регіонал" 29-річний Віктор Янукович їздить на роботу у Верховну Раду на сріблястому "Ренж Ровері Воґ". Про це повідомляє інтернет-сайт "Українська правда". Машину з номерами АА0518АА придбали для президента Віктора Ющенка 2006 року. Таких у кортежі глави держави було дві. Перебувають на балансі автобази Державного управління справами. Мають сирени синього та червоного кольорів на решітці радіатора, що дає можливість практично безперешкодно їздити по Україні. Включивши спецсигнали, Янукович може їздити на великій швидкості, а інші водії мають поступатися йому дорогою чи з'їжджати на узбіччя. У міліції кажуть, що дозвіл на користування спецсигналами для цього авто закінчився торік 9 вересня. Тож Янукович-молодший користується ними незаконно.

Син президента пояснює, що орендує це авто в Держуправління справами. Згідно з угодою, одна експлуатаційна година коштує 200 грн. За оренду автомобіля протягом серпня–вересня 2010 року він заплатив 8 тис. грн, протягом жовтня–грудня — 14 тис. грн. У Держуправлінні справамистверджують, що не здають машини в оренду фізичним особам.

Аналогічне авто можна взяти напрокат у комерційних фірмах за 1600 грн/день.

Зараз ви читаєте новину «Янукович-молодший їздить на машині Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути