пʼятниця, 03 вересня 2010 03:12

Янукович назвав себе науковцем, який "двічі захищав докторську дисертацію"

Президент Віктор Янукович, 60 років, відвідав з офіційним візитом Німеччину. У Берліні мав кілька зустрічей — із канцлером Ангелою Меркель, бізнесменами. Наводимо кілька цитат із виступів.


Про антикорупційні дії уряду Азарова

— Один приход к власти в Украине мой и моей команды уже сыграл свою роль. Чиновники сегодня знают, что находятся под прицелом. И пока мы проводим реформы, у инвесторов не будет проблем с тем, чтобы начинать бизнес в Украине.


Про будівництво свого будинку у "Межигір"ї" під Києвом

— Я побудував один будинок такий, клубний... Його будувала "Хонка" — фінська компанія... Але в нас, у всіх членів клубу з"явилося бажання, щоб він добре виглядав і зовні, і внутрішньо. У чому була проблема? Древесина — той брус, із якого збирався будинок, — вона весь час "працює". То сідає, то піднімається. Ми зробили такий тендер, невеличкий, і на тендері перемогли німці. І як цей дім не сідав, не піднімався, ця "обналічка" трималася красиво, нічого не руйнувалося... І я мав розмову з німецькими робітниками. Це робоча інтелігенція.


Про залучення інвестицій

— Мені не зовсім приємно, що Німеччина вклала лише 6 мільярдів інвестицій. Мені би хотілося 60 мільярдів. Можливість така є. Кажу про це як науковець, який багато уваги в своєму житті приділив питанням інвестицій. Я створював таку науку і вісім років очолював кафедру в університеті.


Про свої наукові досягнення

— Я двічі захищав докторську дисертацію. За мною тоді дуже багато слідкували, писали, що я начебто не сам її зробив. І сталося так, що під мікроскопом придивлялися, спеціальну комісію створювали. Мені було це неприємно. Я був упевнений у своїй роботі, я її зробив якісно. Вона стосувалася розвитку великого промислового регіону і притягнення інвестицій.

Зараз ви читаєте новину «Янукович назвав себе науковцем, який "двічі захищав докторську дисертацію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі