четвер, 04 травня 2017 07:05

Антикорупціонер Шабунін отримав від США десятки тисяч доларів

Автор: ФОТО з сайта www.portal.lviv.ua
  Керівник Центру протидії корупції Віталій Шабунін отримує кошти за громадську роботу. За рік збудував будинок у столиці
Керівник Центру протидії корупції Віталій Шабунін отримує кошти за громадську роботу. За рік збудував будинок у столиці

"Не дає спокою усіляким заздрісникам земельна ділянка, яку Віталій Шабунін придбав 2014 року й забув вказати в декларації під час балотування до складу Ради громадського контролю при НАБУ. На тій ділянці спорудив будиночок, який оцінив у $83 тис.", — пише у "Фейсбуку" журналіст-розслідувач Володимир Бойко.

Нещодавно у ЗМІ була інформація, що керівник "Центру протидії корупції" 32-річний Віталій Шабунін має будинок на столичних Осокорках. Звів його за рік.

"Негідники ніяк не заспокояться: мовляв, на які гроші провідний борець із корупцією купив собі землю та збудував хатинку, якщо він ніде не працює й займається винятково громадською діяльністю — тобто безоплатною суспільно-корисною роботою у вільний час? — ­про­довжує Бойко. — Хочу присоромити пустобрехів. Віталій чесно заробив ці гроші. Наприклад, у травні 2014-го, якраз перед придбанням земельної ділянки, отримав $23 тис. від посольства США в Україні на подяку за "повернення народові України коштів, вкрадених Павлом Лазаренком". Людина такі гроші повернула, а вам шкода для неї якогось будиночка".

Зараз ви читаєте новину «Антикорупціонер Шабунін отримав від США десятки тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі