четвер, 06 березня 2008 18:54

Які подарунки отримують депутатки Верховної Ради на 8 Березня

Депутатки Верховної Ради мають традицію обмінюватися подарунками на 8 Березня. Найдорожчі наприкінці 1990-х дозволяла собі Юлія Тимошенко. Вона розсилала колежанкам дорогі косметичні набори. Нині нардепи від БЮТу отримують від свого лідера тільки листівки із теплими словами.

— У Верховній Раді ми, жінки, обмінюємося подарунками, — розповідає "нашоукраїнка" 50-річна Лілія Григорович. — Але я прихильніше ставлюся до подарунків від чоловіків.

Однак про те, як саме депутатки обдаровують одна одну, Григорович не каже. Прогресивна соціалістка 56-річна Наталія Вітренко за часів свого депутатства жінок подарунками не вітала. Робить це тільки для рідних.

— Торік донька подарувала мені нічну сорочку, — згадує Вітренко. — Така прекрасна, м"якенька! Коли її одягаю, обов"язково згадую доньку.

Минулого року Наталя Михайлівна отримала листівки та квіти від президента Віктора Ющенка та київського мера Леоніда Черновецького. А Юлія Тимошенко, 47 років, торік на жіноче свято попросила главу держави розпустити парламент. Президент виконав це бажання через три з половиною тижні.

Цього року 8 Березня прем"єрка може зустріти у Брюсселі. Туди її запросили на конференцію жінок-керівників урядів. Тимошенко не впевнена чи повернеться до Києва на вихідні, чи залишиться за кордоном. Вона взяла до Європи доньку Євгенію.

— Щоб відчула спільну жіночу енергетику і зберегла це на все життя, — пояснює Юлія Володимирівна.

Зараз ви читаєте новину «Які подарунки отримують депутатки Верховної Ради на 8 Березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі