понеділок, 11 червня 2007 18:59

Ахметов замовив для України програму реформ

Благодійний фонд "Розвиток України" замовив західним спеціалістам написання програми реформ для України. Цей фонд належить мільярдерові й народному депутатові від Партії регіонів 40-річному Ринатові Ахметову. За словами заступника голови фракції "регіоналів" у Верховній Раді Бориса Колеснікова, програма замовлена за власний кошт Ахметова і вже скоро буде презентована.

Однопартійці Ахметова відмовляються говорити про авторів програми і вартість їхніх послуг.

— Это сделает сам Ринат Леонидович на презентации, — каже 52-річний нардеп Олександр Пеклушенко. — Уверен, что это будет знаковым событием.

49-річний "регіонал" Володимир Зубанов говорить, що дізнався про таку ініціативу Ахметова з інтерв"ю Колеснікова.

— Якщо в Рината Леонідовича виникло бажання реформувати Україну, то його можна тільки вітати, — говоить він. — Я хотів би, щоб Партія регіонів таку програму створила для всієї України, але вона б передбачала розвиток кожного регіону.

На запитання, чи обговорюють програму реформ у фракції Партії регіонів, Зубанов каже:

— Ми ж зараз не бачимося, бо всі в регіонах працюємо. Та я думаю, що й Колесніков, який оприлюднив інформацію, сам чітко не знає про цю реформу.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов замовив для України програму реформ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі