вівторок, 05 грудня 2006 18:10

06 грудня

Леонід Кучма відмовляє Віктора Януковича від подальшої участі у виборах президента.

— Хоча Янукович сказав, що буде балотуватися, я не знаю. На його місці не став би... Я не виключаю, що замість виборів у нас буде плебісцит з одним кандидатом. Я не хочу сказати, що це вирішено, але ситуація розвивається саме так, — каже Леонід Кучма в інтерв"ю "Нью-Йорк таймз".

Президент Росії Володимир Путін заявляє про готовність працювати з тим лідером, якого обере український народ.

Прем"єр-міністр України Віктор Янукович заявляє, що йде у відпустку для ведення виборчої кампанії. Таким чином він унеможливлює свою відставку.

Тарас Чорновіл стає новим керівником виборчого штабу Януковича. Заявляє, що команда прем"єра намагатиметься змінити його імідж як провладного кандидата. За словами Чорновола, Януковичу нав"язувалися певні принципи під час передвиборної кампанії, яких сам кандидат не сприймає.

На обласному державному телеканалі "ЛОТ" у Луганську запущено новий антиющенківський відеоролик "Попереджаємо: жовтогарячий колір шкодить здоров"ю". Ролик супроводжується музичним фрагментом з "Диких танців" Руслани. Він транслюється по кілька разів на день. При цьому на екрані з"являється напис: "Нас 15 мільйонів".

Британська газета "Таймз" пише, що Леонід Кучма взамін мирної передачі влади хоче одержати гарантії недоторканності у зв"язку зі справою Ґонґадзе, а також залишити собі дачу і яхту.

Зараз ви читаєте новину «06 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі