четвер, 24 вересня 2020 05:35

"Зустріла його на вулиці. Виглядав недобре"

20 вересня помер Григорій ПОДЧОС із Гайсина на Вінниччині. Чоловікові було 77 років.

— Пам'ятаю Григорія Степановича щирою і небайдужою людиною, — розповідає місцева вчителька Людмила Миколаївна. Прізвище просить не вказувати. — Він завжди допомагав нашій школі, цікавився розвитком закладу. Знаю, до нього часто зверталися люди, всіх підтримував словом і ділом. Заслужено отримав звання Почесного громадянина нашого району. Але останнім часом Григорій Степанович хворів. Зустріла його якось на вулиці, то виглядав недобре.

Григорій Подчос 34 роки працював в агрохімічній галузі району, отримав звання заслуженого працівника сільського господарства України. Починав помічником машиніста на електростанції, став інженером у "Сільгосптехніці", заступником керуючого виробництвом. Із 1997 року очолював правління районного підприємства "Райагрохім". Був депутатом першого скликання Верховної Ради. Кілька разів обирався до Гайсинської міської та районної рад.

У чоловіка залишилися дружина, двоє дочок, четверо онуків і двоє правнуків.

Зараз ви читаєте новину «"Зустріла його на вулиці. Виглядав недобре"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі